Total Tayangan Halaman

Search This Blog

overall fashion

Hai hai hai....
Nah admin balik lagi nih untuk memenuhi janji sebagian seorang Blogger tetap hahahaha xD .
Sebenarnya sih agak bingung mau nge-post apa, sampai pada akhirnya pas lagi scrolling scrolling di pinterest nemu fashion yang ini nih #overall yang dulu tahun 90an ngetren banget. Admin juga dulu punya banyak pas sd haha. 

Oke ini nih penempakan baju overall yang admin mau bahas.. 

READ MORE - overall fashion

what to write?

Okay,  i am back....  Haha
After two days i will write again. Pake bahasa indonesia aja deh kayaknya ya biar banyak yang baca hahahaha (emang ngaruh) 
..
Yayayaya blog saya emang gak bagus ya isinya tapi yaaa namanya juga pemula. Katanya sih nih pernah baca di blog sebelah, kalo baru mulai nge-blog mending nulis apa aja yang ada di pikiran dulu, untuk masalah pembaca atau pengunjung urusan besok. Yang paling penting bisa dan rajin nulis aja. 

READ MORE - what to write?

First Post in 2015

Well it is make me looks like a "labile" teenager, start posting all day and stop when i want. Okay nobody will care too, so whatever. Actually i really want to become a real Blogger, but i'm not that kind of person that love to do the same thing all over again and again,   simply i get bored easily. So yaah What can i do?.  Maybe this will be the start for me on being a true Blogger, yeah i wish i could make it.

Well for starting a New entri this year, would like to introduce myself for the second time. I am a girl and i am in my last teen, i mean 19th yo. I don't have any talent or special skill or even special power (that would be more impossible of course). So who am i? Well even me i cannot answer it. Okay that sound pathetic haha but that is the truth. I think there are some people who are a lot like me.
READ MORE - First Post in 2015
 

Mengenai Saya

Most Reading

Diberdayakan oleh Blogger.